Persondatapolitik

Indsamling af persondata

Hos Kiddo.dk opbevarer og behandler vi personoplysninger om dig for at kunne servicere dig bedst muligt. Den primære måde, hvorpå vi indsamler personoplysninger, er når du som kunde besøger vores site, køber et gavekort, booker en oplevelse, tilmelder dig vores nyhedsbrev, eller lignende.

 

Cookies

Kiddo anvender cookies med det formål at optimere websitet og gøre besøget nemt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer.

Logstatistik

Kiddo bruger en logstatistik, som opsamler informationer, der kan give et billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra, og hvor på websitet, det forlades. Logstatistikken anvendes kun med det formål at optimere Kiddo.





Ved besøg på hjemmeside

Når du besøger Kiddo.dk indsamler vi oplysninger, der sendes fra din enhed - computer, mobil eller tablet. Dette kan være oplysninger om din enheds ID, IP-adresse, enhedstype, browsertype, længden af besøget, geografisk placering, præferencer eller oplysninger vedrørende din brug af Kiddo.dk. Disse personoplysninger indsamles også via cookies og tracking URL's. Oplysningerne indsamles og anonymiseres i analyseprogrammet Google Analytics. Alt dette gør vi for at kunne give dig en god brugeroplevelse, hver gang du handler hos Kiddo.


Ved køb på Kiddo.dk

Når du handler på vores site, vil det ofte være nødvendigt at indsamle en række data på dig. Hvilke oplysninger, vi indsamler og behandler, vil i den konkrete situation variere. Vi indsamler typisk dine stamoplysninger såsom navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer, finansielle informationer, IP-adresse samt øvrige informationer, som er nødvendige for, at Kiddo kan levere den service og den ordre, du har købt.


Ved køb af oplevelsesgavekort

Når du køber et gavekort hos os, bruger vi dine personoplysninger til at sende en bekræftelse og dit gavekort til dig. Dette sker til den e-mailadresse og adresse, der blev oplyst, da du gennemførte dit køb. Vælger du at anføre modtagerens adresse, for at vi kan sende gavekortet direkte til modtageren, vil disse oplysninger blive gemt sammen med ordredata.


Ved køb eller booking af oplevelse

Når du har købt eller booket en oplevelse hos os, bruger vi dine personoplysninger til at sende bekræftelse og vigtige oplysninger om din kommende oplevelse. Dette sker til den e-mailadresse, der blev oplyst, da du gennemførte dit køb.

  

Ved tilmelding til nyhedsbrev

Hvis du vælger at abonnere på Kiddo’s nyhedsbrev, indsamler vi dit navn og din e-mailadresse for at kunne sende nyhedsbrevet.

Hvis du er tilmeldt vores nyhedsbrev, vil vi gemme dine kontaktoplysninger, så længe du vælger at fortsætte med at modtage nyhedsbrevet. Ønsker du at afmelde dig vores nyhedsbrev, vil disse oplysninger blive slettet fra vores database.

 

Overførsel af persondata til tredjepart

For at kunne tilbyde nogle af de ydelser, som du har bestilt hos os, bruger vi leverandører og aftalepartnere. Det vil derfor ofte være nødvendigt, at vi giver personoplysninger til disse, for at tjenesten kan udføres.

Oplevelses-udbydere

Det vil ofte være nødvendigt, at vi giver personoplysninger videre til vores oplevelsesudbydere, for at de kan levere den ønskede og tilfredsstillende service. Alle oplevelsesudbydere er godkendt og har underskrevet vores databehandler-kontrakt, som sikrer, at dine data bliver opbevaret korrekt og kun bliver brugt i forbindelse med afvikling af din oplevelse.

Interne IT-systemer

Internt håndterer vi personoplysninger i vores kundedatabase. Disse systemer er designet til at kunne håndtere spørgsmål, informationer og kundepleje i forbindelse med dit køb af oplevelser hos os. Disse systemer kan håndtere alle de personoplysninger, som vi indsamler.

 

Opbevaring af data

Hos Kiddo.dk opbevarer vi dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt og tilladt jf. den til enhver tid gældende lovgivning om behandling af personoplysninger. Vi opbevarer og anvender desuden dine oplysninger, når det er nødvendigt for at kunne overholde juridiske forpligtelser og håndhæve vores aftaler.

Kiddo.dk er forpligtet til at beskytte dine personoplysninger. Vi benytter tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at sikre dine personoplysninger mod uautoriseret adgang, tab, destruktion og mod offentliggørelse af dine personoplysninger fra enhver enkeltperson eller organisation, eller at de behandles i strid med lovgivningen.

 

Dine rettigheder

I forbindelse med køb gemmes identitets- og transaktionsoplysninger i henhold til den til enhver tid gældende lovgivning.

Hvis dine oplysninger er forkerte, ufuldstændige eller irrelevante, har du ret til at få dem berigtiget eller slettet.


Tilbagekaldelse af samtykke

Du kan til enhver tid vælge at trække dit samtykke tilbage ved at kontakte vores kundeservice på info@kiddo.dk. Hvis du tilbagekalder dit samtykke, vil vi slette personoplysningerne og afbryde den behandling, der blev omfattet af dit samtykke.

 

Nødvendig håndtering af personoplysninger

Persondatabehandling, der er nødvendig, for at vi kan opfylde en aftale med dig, eller for at vi kan opfylde en juridisk forpligtelse, er tilladt uden samtykke. Hvis vi skal indsamle og håndtere dine personoplysninger til et andet formål, kræves derimod at du accepterer behandlingen. Du giver dit samtykke til behandlingen af dine personoplysninger, når du f.eks. tilmelder dig vores nyhedsbrev.

 

Ved klage

Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine data, skal du kontakte Datatilsynet, Borgergade 28, 1300 København K, tlf. 33193200, e-mail: dt@datatilsynet.dk