Det startede med en børnefødselsdag

Efter tredje barn blev Charlotte overvældet af al det legetøj og børnegrej, familien havde fået ind i huset - købt men især fået i gave til alverdens lejligheder. Den første skole-børnefødselsdag, hvor alle, i bedste mening, havde en lille gave med, blev startskuddet for tilblivelsen af Kiddo. 

Det satte især skub i tankerne om, hvor mange ressourcer, der går i at producere legetøj, der bliver leget med meget få gange eller måske aldrig. 

Oh the vision

Da vi stadig har et behov for at fejre mærkedage med en gave, blev oplevelsesgaver et godt alternativ. Efter at have printet mange gavekort til oplevelser og fået sørgelige blikke fra børn, der synes, at det var kedeligt at få en flad gave, som de måske ikke engang forstod, satte det virkelig skub i tankerne om, at gøre det sjovt for børn at få oplevelsesgaver. 

Dermed blev visionen for Kiddo født: 

Det skal være fedt for børn at få en oplevelsesgave, så der bliver givet færre ting og flere oplevelser til børn.  


Det skal være sjovt at give og få en oplevelsesgave

Derfor har vi gjort os umage med at gøre indpakningen af gavekortet opsigtsvækkende og sjov - både for de mindre og for de større børn. Gavekasserne er lavet som en lille oplevelse, så der er en gave at kaste sig over allerede, når man åbner kassen. Samtidig er gavekortet udviklet, så børnene selv kan forstå, hvad oplevelsen går ud på. Dermed kan de, allerede når de ser gavekortet, begynde at glæde sig til det.

Gaver der giver minder

Vi synes, at det giver utrolig meget mening at give børn flere gode oplevelser i gave - læring, udfordringer og sjove stunder med venner og familie - minder der kan vare hele livet. Derfor samler vi de fedeste oplevelser til børn på Kiddo, så det er nemt at finde en oplevelse, der passer til barnets alder, interesser og geografi.


Det er vigtigt for os, at oplevelsen fra Kiddo er en god gave og derfor er kvaliteten af oplevelserne meget vigtig for os. Vi tjekker alle oplevelserne inden de kommer på vores website.

Hvem er vi?

Vi er Charlotte, mor til 3, og Alexandra, mor til 2, og det er os, der står bag Kiddo.

Vi håber, at I vil tage godt imod os!