Børnefester og fødselsdagsoplevelser med Kiddo

Klassefest, børnefødselsdag, pigefødselsdag, drengefødselsdag, familiearrangement, venne- og venindehygge... Der er mange gode anledninger til at holde en fed fest for børn - men hvad skal man dog finde på?

Hvis I er løbet tør for gode idéer, er vi klar til at hjælpe med at holde den sjoveste fest!

Vi foreslår at gøre børnefesten til en oplevelse, som man kan dele med sine gode venner og dem, man holder af. 

Børnefødselsdag på en ny og lettere måde

Hos Kiddo hjælper vi dig med at holde børnefødselsdag på en ny og lettere måde. Det tager tid at planlægge, købe ind, forberede og holde selve festen. Vi hjælper med alt det praktiske, så du i stedet kan bruge tiden på det, der betyder noget - nemlig at holde en uforglemmelig fødselsdagsfest for dit barn. 

Om det skal være en børnefødselsdag fyldt med hjemmelavede flødeboller eller slikkepinde, eller en kreativ tegneworkshop, så garanterer vi en dag fyldt med fede oplevelser, gode grin og evige minder. 

Og det (måske) bedste af det hele - der er andre der står for oprydningen.

Idéer til børnefødselsdag

Vil du holde en anderledes børnefødselsdag, som med garanti vil blive husket? Vi har masser af gode idéer til sjove børnefester og aktiviteter til børnefødselsdagen, og kan nemt finde på et sjovt arrangement til jer. 

Hvad med 

- en slikkepindFEST, hvor børnene kan designe deres egne unikke slikkepinde imens de hygger med kagemad og saftevand.

- en tur i biografen med alt hvad det indebærer af slik, popcorn, sodavand - og selvfølgelig kagemand før filmen starter.

- tegne-hygge med Poscatuscher, hvor børnene selv medbringer ting de vil tegne på mens de hygger med kage og saftevand.

- en flødebolleFEST med alt hvad hjertet begærer af guf, chokolade, krymmel og is - og selvfølgelig fødselsdagsboller og saftevand.

Kontakt os direkte på info@kiddo.dk - så skal vi nok finde på noget sjovt sammen. 

Se vores fødselsdagsoplevelser her