Guide til de hyggeligste oplevelser med børn i påskeferien

Guide til de hyggeligste oplevelser med børn i påskeferien

Guide til de hyggeligste oplevelser med børn i påskeferien

Tag på cleanu-up påskejagt i Københavns kanaler

⁠⁠Med fokus på ren havn og de store mængder affald der hvert år havner i Københavns havn, arrangerer Kiddo og GoBoat en hyggelig påskejagt til vands, hvor man udover at jagte bogstaver der bliver til en lille påske-overraskelse når sejlturen er slut, er med til at gøre forårsrent i Københavns havn ved at fiske skrald op fra vandet.

Uanset om man er erfaren i det maritime eller ny på vandet, er GoBoat en meget tilgængelig måde at få egne oplevelser på vandet i Københavns kanaler. Når man stævner ud med GoBoat, får man en unik oplevelse, der kan nydes på tværs af generationer, hvor der er fokus på nærvær og kvalitetstid.
 
Hvor: GoBoat, Islands Brygge 10, 2300 København S
Hvornår: Mandag den 4. til torsdag den 7. april og igen mandag den 11. til onsdag den 13. april.
 
Læs mere og køb oplevelsen på vandet her

Lav påskeslikkepinde med hele familien

Kom i ægte påskestemning og udforsk jeres kreative evner ved at kreere fine påskeslikkepinde.

Hos Sugar Pilots’ familiekursus får I mulighed for at designe og lave jeres helt egne unikke slikkepinde med både forskellige farver, former, smage og pynt. I får en hel pose med hjem, som I kan hygge jer med i ferien. Børn ned til 3 år kan være med i følgeskab med en voksen.

Hvor: Sugar Pilots butik, Tagensvej 94A, København N
Hvornår: Lørdag den 9. april kl. 14-16 og igen søndag den 10. april kl. 11-13 og kl. 14-16

Køb oplevelsen hos SugarPilots her

Virtuelt påskeløb for et godt formål

Deltag i påskens hyggeligste virtuelle påskeløb til fordel for Legeheltene. Tag venner og familie med ud til en aktiv dag i naturen. I bestemmer selv om I løber, går, cykler, ruller eller hvad I kan finde på. Det vigtigste er, at I kommer ud og bevæger jer sammen på tværs af landet og støtter et godt formål.
 
Hvor: Lige fra det sted i befinder jer eller har lyst til at starte jeres tur.
Hvornår: Påskeløbet afholdes fra skærtorsdag til 2. påskedag. I vælger selv dagen og hvad tid på dagen, I laver jeres aktivitet.
 
Læs mere og tilmeld jer løbet her

Lær seje tricks på løbehjul, skateboard eller rulleskøjter 

Brug påskeferien på at lære seje tricks af de dygtige undervisere fra L.O.W Academy. Uanset om man er nybegynder eller øvet, vil en times privatundervisning gøre barnet bedre og mere sikker på hjulene - og vi garanterer, at man går fra timen med følelsen af en succesoplevelse.

Hvor: På en skatebane, vej eller parkeringsplads nær dig i Hovedstadsområdet
Hvornår: Tid aftales med instruktøren fra L.O.W

Køb privatundervisning hos L.O.W Academy her

Kreativitet i smukke omgivelser 

I påskeferien er der tid til fordybelse og nærvær. Vær kreativ med familie, venner og veninder i smukke omgivelser hos SMYKBAR. Udforsk din kreativitet og skab smukke, unikke smykker som ingen andre har. 

Hvor: SMYKBAR, Gammel Kongevej 152A, 1850 Frederiksberg C
Hvornår: Alle dage i påskeferien kl. 10-19
 
Køb oplevelsen hos SMYKBAR her
 
Er du vild med at være kreativ, kan du også tage på en hyggelig cafétur til Creative Space, hvor du kan male din egen keramik. Slip fantasien løs og lad dig inspirere af de hyggelige omgivelser. 
 
Hvor: Creative Space, Frederiksberg, Østerbro, Aarhus og Odense
Hvornår: Alle dage i påskeferien kl. 10-19

Book et bord hos Creative Space he

Påske i hyggelige omgivelser på Bedstemor Ann’s besøgsbondegård

I påsken kan I besøge bondegården og alle dens søde dyr, som gerne vil hilse på jer. I kan komme helt tæt på alle dyrene og fodre dem. I påskeferien kommer Påskeharen forbi med sin Påskekilling og lækkert påskeguf hver dag kl. 10, 12 og 14. Gør besøget endnu mere mindeværdigt med en tur i den store traktor, der kører en tur rundt på marken, mens I sidder på det store lad eller med en ridetur på en af de søde ponyer.  

Hvor: Bedstemor Ann's Besøgsgård, Lille Fjellenstrupvej 25, Gilleleje 
Hvornår: Åbent alle dage i påskeferien kl. 9-15 (dog ikke den 11., 13. og 18. april) 

Køb oplevelsen på Bedstemor Ann's besøgsbondegård her

Nyd foråret og den skønne danske natur

Besøg smukke Stevn Klint som UNESCO har udpeget som verdensarv, fordi det er det bedste sted i verden at opleve sporene fra den asteroide, der ramte Jorden for 66 millioner år siden.
Udforsk selv den smukke natur, eller tag på en 1,5 times guidet tur for børnefamilier, hvor I hører spændende fortællinger om stedet. Disse historier skylles ned med en kop varm kakao, te eller kaffe siddende på lammeskind og pakket ind i tæpper.

Hvor: Højerup Bygade 39, 4660 Store Heddinge
Hvornår: mandag, 18. april 2022, kl. 10.30 - kl. 12.00

Læs mere om turen her

Slå jer løs i Airtrix trampolin- og klatrepark

Tag ud og lad ungerne brænde krudt af i Airtrix trampolin- og klatrepark. Kom indenfor i et slaraffenland af trampoliner, klatrevægge, ninjabaner og meget meget mere til en af de fedeste aktive indendørs oplevelser i påskeferien. Her er dit barn eller barnebarn garanteret et par timer fuld af sjove udfordringer og lege.

Hvor: Airtrix Klatre & Trampolinpark, Kattegatvej 4, Nordhavn
Hvornår: Åben alle dage kl. 10-20

Køb billetter til Airtrix trampolin- og klatrepark her

Tag på troldejagt og udforsk den danske natur

Kom ud i naturen og nyd det spirende forår ved at finde de imponerende og søde troldeskulpturer i genbrugstræ. Kunstneren Thomas Dambo lavede i 2016 de populære seks kæmpetrolde ’Glemte Kæmper’ af genbrugstræ, som står i naturen på Københavns Vestegn. Siden da er der kommet flere trolde til, som gemmer sig rundt omkring i hele landet.

Troldene kan kun findes via en digital “skattejagt” på trollmap.com

Tag på skovtur med søde alpacaer 

Det er påske og vejret er blevet mildere, hvilket lægger op til skønne gåture i naturen. Hvad med at gøre feriens gåture lidt hyggeligere og få selskab af en sød, firbenet uldtot? Tag på en hyggelig skovtur sammen med de sødeste alpacaer, der er nøje udvalgte af Alpacapark. I kommer rundt i skoven og hører imens om alpacaerne og livet i parken. Kom ud og mærk roen sænke sig og få et pust fra hverdagen i rolige omgivelser.

Hvor: Alpacapark i Gyrstinge nær Ringsted
Hvornår: Tjek hjemmesiden for ledige tider her

Køb en blød oplevelse med alpacaer her

Kom i påskestemning på Frilandsmuseet

Søde påskelam, farverige påskeæg og mange sjove aktiviteter kan du opleve på Frilandsmuseet til påske. Tag på æggejagt, oplev fåreklipning eller hop rundt på forhindringsbanen ligesom påskeharen.

Masser af hyggelige aktiviteter for hele familien. Læs mere her

Hvor: Kongevejen 100, 2800 Kongens Lyngby
Hvornår: Lørdag den 9. til mandag den 18. april

Kom helt til tops i Skovtårnet

Det 45 meter høje Skovtårn i Gisselfeld Klosters skov er en unik naturoplevelse, hvor du ser skoven i helt nye perspektiver. Oplev den smukke arkitektoniske konstruktion og få samtidig god motion på gåturen derud samt turen til tops. Udsigten er hele gåturen værd, og på en klar dag kan du se helt til København og Malmø.

Hvor: Skovtårnsvej 1, Rønnede
Hvornår: Åbent alle dage 10-18

Læs mere og book billet her