De bedste julegaver til børn og unge

De bedste julegaver til børn og unge

De bedste julegaver til børn og unge

Leder du efter den perfekte julegave til dit barn, barnebarn, nevø eller niece? 

Vi har samlet inspiration til masser af sjove oplevelser som vi mener bliver de BEDSTE julegaver under træet i år - og de julegaver der skaber minder, som vil blive husket resten af livet.  

Oplevelser i stedet for legetøj og elektronik 

Julen er familietid, julehygge, juletræ og masser af julegaver! Julegaver som ofte ender med at være endnu et stykke legetøj, elektronik eller en plastik dims som barnet synes er sjove i kort tid, hvorefter det ender i legetøjskassen eller på hylden i skabet. 

I stedet for endnu en (ligegyldig) ting, synes vi, at vi skal give vores børn og unge sjove oplevelser i julegave. 

Vi har mange forslag til de sejeste julegaver til drenge og piger - se alle vores oplevelser her. 

Giv sjove oplevelser og kvalitetstid i julegave

Vi ELSKER at give gode julegaver - og oplevelsesgaver giver mulighed for at give børn og unge noget i gave, som de kan have med sig resten af livet og dele med venner og familie.

Vores oplevelsesgaver er pakket sjovt ind, så du kan give evige minder, gode grin, nye tricks, kreativitet, god smag, udfordringer og kvalitetstid og meget mere i julegave til børnene.

Lad dig inspirere af vores mange forskellige oplevelser og aktiviteter og find lige præcis den oplevelse, som du vil lægge under træet til et barn du har kær. Vi har julegaver til både seje piger og julegaver til cool drenge. 

Hvad med et bagekursus, en tur i trampolin- og klatrepark eller lidt danseundervisning? Det er også muligt at stå på ski eller snowboard – ja du læste rigtigt – på trods af, vi ingen fjelde eller alper har i Danmark.

Stort udvalg af julegaver til små og store børn

Vi har gjort det nemt at finde den helt rigtige julegave til både små og store børn og julegaver til drenge og piger. Med vores aldersfiltrering øverst på siden er det nemt at finde de sjove og seje oplevelsesgaver til børn og unge i alle aldre, så du helt sikkert kan finde en julegave der vækker glæde hos lige netop det barn du skal give en gave. En julegave som ikke bare er endnu en dims fra ønskesedlen, men som giver gode grin, kvalitetstid og skaber minder.

Vi har oplevelser og aktiviteter, hvor små børn helt ned til 2-års alderen kan være med, og samtidig har vi aktiviteter for de store børn i teenagealderen. Der er selvfølgelig stor forskel på børn alt efter alder. En 2-årig, en 6-årig, en 10-årig og en 16-årig vil måske ikke synes, at de samme oplevelser er lige spændende - og børn er jo også forskellige og har forskellige interesser.

Julegaver til cool piger og seje drenge

Måske er han helt vild med Den Store Bagedyst så et bagekursus ville være en god julegave, måske elsker hun at sejle, eller måske kan hun godt lide fart og fede moves? 

Der er mange muligheder for at finde den helt rigtige julegave til piger som elsker at have det sjovt og til drenge, som ikke gider have sokker eller små dimser i julegave. Hvad med et hotdog- eller flødebollekursus, en fisketur eller privatundervisning i skateboard eller løbehjul? Udvalget af oplevelser til julegaver er mange.  

Familieoplevelse som julegave

Det er ikke kun børnene, der har mulighed for at få en sjov oplevelse i julegave. Du kan også vælge aktiviteter, hvor hele familien kan være med. 

En julegave for hele familien hvor I får en uforglemmelig oplevelse der giver evige minder og kvalitetstid og meget mere. Børnene vil elske en dag i familiens tegn - kvalitetstid med de voksne som måske ikke har så meget tid i hverdagen.

Find inspiration til, hvad I kan opleve sammen som familie og finde den sjoveste julegave til familien. Hold øje på siden, vi udvider løbende med nye, spændende aktiviteter for familien.

Julegaven til barnet der har alt

En oplevelsesgave er en anderledes julegave, som med garanti vil skabe glæde. 

I stedet for at give endnu et stykke legetøj, elektronik eller en plastik dims i julegave, som barnet synes er sjove i kort tid, hvorefter det ender i legetøjskassen eller på hylden i skabet, holder en oplevelsesgave i lang tid. Julegaven giver forventningens glæde før oplevelsen, gode grin og udfordringer under selve oplevelse og minderne efter oplevelsen at tænke tilbage på. 

Hvis du er i tvivl om hvilken oplevelse du skal vælge som julegave, kan du købe et oplevelsesgavekort på et beløb som du selv vælger, så barnet selv kan være med til at vælge oplevelsen. Gavekortet bliver enten sendt på mail eller det kan blive pakket flot ind i en sjov gavekasse.

Bestil dine julegaver pakket flot ind i gavekasser inden den 21. december - så når de at komme frem inden jul. Vores digitale gavekort bliver leveret med det sammen, så det kan handles hvornår det passer dig.

Flere oplevelser - færre ting! (også til jul)