Adventskalender til børn

Adventskalender til børn

Adventskalender til børn

Adventsgaver, adventskalender eller pakkekalender?

Juletraditionerne er mange - og forskellige fra hjem til hjem. Nogle foretrækker 24 små kalendergaver til deres børn, mens andre vælger at give færre, lidt større gaver, i løbet af december. 

Vi foreslår, at du skift dimse-julekalenderen ud og giver en adventskalender fyldt med sjove oplevelser, som I kan glæde jer over sammen frem til jul.

Gode adventsgaver til børn

Fyld december op med oplevelser frem for endnu flere ting. Vi har gjort det nemt for dig at finde de gode adventsgaver til børn. Vores færdige adventskalender består af fire fede oplevelser som er udvalgt så adventsgaverne passer til både børn og unge. 

Vi pakker adventskalenderen ind i sjove Rudolf gavekasser. Hver gavekasse er fyldt med små oplevelser, som børnene kan dykke ned i, når de åbner adventsgaven. Gaverne kan helt sikkert kan være med til at sprede lidt ekstra adventshygge hver søndag frem mod jul. Læs mere om adventskalenderen her.

Adventsgaver til små og store børn

Hos Kiddo har vi et stort udvalg af sjove og anderledes adventsgaver til børn. Hvis du mangler ideer til adventsgaverne 2021, er du landet på det rette sted. Vi har både adventsgaver til små og store børn, adventsgaver til teenagere og adventsgaver til både drenge og piger. 

Vi har samlet og færdigpakket adventsgaverne, så du kan bruge tiden på noget andet end at skulle ud og købe kalendergaver. 

Sammensæt din egen adventskalender

Du kan også designe din egen pakkekalender ved selv at vælge fire oplevelser som adventsgave. Du kan se alle vores sjove oplevelser velegnet som adventsgaver til store og små børn her.

Hvis du kun mangler én eller to adventsgaver til børnene, kan du også selv gå på opdagelse i alle vores sjove oplevelser. Dem finder du her. Du kan enten vælge en specifik oplevelse, eller du kan købe et gavekort, så barnet selv kan være med til at vælge oplevelsen. 

Børnene vil med garanti elske at få nogle anderledes adventsgaver end de sædvanlige.

Hvorfor fejrer vi egentlig advent?

Julen er familietid, julehygge, julelys, adventshygge og adventsgaver til både små og store børn.

Vi ELSKER kvalitetstid og god tid til hygge - og især julehygge. Mange familier bruger adventssøndagene på julehygge. Børnene får adventsgaver i deres julesokker. Familie og venner bliver inviteret på gløgg og æbleskiver. Vi slapper af, gearer ned og hygger os sammen i familien.

For mange handler julen ikke så meget om det kristne grundlag, men i langt højere grad om en hyggelig tradition. Traditioner binder os sammen, og af den grund er juletraditionerne noget helt særligt og næsten helligt. Adventskranse og adventsgaver hører under disse hellige traditioner.

Ordet “advent” stammer fra det latinske “Adventus Domini”, og betyder “Herrens komme” eller "Herrens ankomst". Advent er starten på kirkeåret og det kirkelige nytår, og det er er den periode, hvor man forbereder sig på Jesusbarnets fødsel julenat. I adventstiden fejrer vi forventningen om Jesu ankomst – og med tiden er den forventning blevet et symbol på tiden op til selve juleaften, den 24. december. Vi giver adventsgaver til børnene hver søndag i håb om at forkorte den lange ventetid inden den store dag, juleaften, og vi tænder samtidig lys i vores adventskrans for at holde styr på hvor lang tid der er til jul. Derfor synes vi selvfølgelig, at man skal give adventsgaver fyldt med sjove oplevelser, som I kan glæde jer over sammen i dagene frem til jul. 

 

Flere oplevelser - færre ting! (også til jul)